/ Topptur

Sunnmøre - topptur og randonee

Toppturer Sunnmøre. Sunnmørsalpene er et populært område for topptur og randonee. Med fjord og alpine fjell har Sunnmøre flere fine toppturer på høsten, vinteren, våren og sommeren.

Sunnmørsalpene består av flere populære skifjell, som Blæja, Kolåstinden og Skårasalen. Særlig fin er vårsesongen på Sunnmøre, med utsikt mot kysten og mange fine toppturer. 

Sunnmørsalpene er et av de fremste og mest tradisjonsrike områdene for alpine skiturer i Norge. Spesielt kjent er områdene rundt Hjørundfjorden. Her er mye bratt terreng som krever mye erfaring og gode forhold.

annonse
Hva er den beste toppturen på Sunnmøre?

Sunnmøre har mange fine toppturer på alle nivåer. Men de mest populære toppene er BlæjaKolåstinden og Skårasalen.

Hvor bør nybegynnere gå på topptur på Sunnmøre?

Selv om det er mange spektakulære skiturer på Sunnmøre, finnes det også mange enkle og fine skiturer. Her har vi samlet noen av enkle og fine toppturer. 

Hva er de beste tidlige toppturene på Sunnmøre?

Sunnmøre har lang sesong, og du kan kjøre ski fra høst til sent på våren. Her er de beste tidlig-toppturene på Sunnmøre.

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen