Sjekk ut verdens største og grundigste skitest

Våre eksperter har testet 900 par ski gjennom 20 år. Søk og filtrer blant skityper, merker og testvinnere her.

Fri Flyts skitest er helt unik: Vi tester alle skiene grundig på det meste som er av føre, og gjør egne målinger av vekt, stivhet og innsving. Hvert år tester Fri Flyt rundt hundre skipar.

Testingen inkluderer fleksmålinger som avslører nøyaktig hvor stive (eller myke) skiene er i forhold til andre ski i samme kategori, og hvor på skiene fleksen varierer.

Vi måler også vekt, vekt per kvadratcentimeter, areal, spenn- og innsvingradius, tuppvinkler- og høyder foran og bak, lengde, bredder og hvor taper og rocker starter.

Alle resultatene fra alle ski som er testet lagres i vår søkbare skidatabase.

Enten du skal kjøpe nye eller brukte ski, kan det være lurt å sjekke skitesten vår først, så er du sikker på at du finner akkurat de skiene som er helt riktige for deg.

Ønsker du et bedre innblikk i hva og hvordan vi tester, kan du lese denne saken om 10 år med testdata, og denne saken om hva vi måler i skitesten.

annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen