Black Diamond har de siste årene lansert toppturseriene Helio Recon og Helio Carbon, som blant annet har levert en testvinner blant smale toppturski og randoneeski. 

Men Fri Flyt har også testet frikjøringsski fra den amerikanske produsenten, i tillegg til annet skiutstyr. Her ser du hvilke ski og skiutstyr vi har testet fra Black Diamond se siste årene. Nedenfor finner du altså blant annet test av skredsøker, topptursekk og isøkser.

Annonse

Det har riktig nok blitt testet langt flere ski fra Black Diamond, men i denne saken har vi listet opp skiene fra 2019. Dersom du for eksempel er på jakt etter brukte ski, bør du sjekke arkivet for eldre skitester.

Det har ikke blitt testet egne dameski fra Black Diamond de siste årene, men skiene nedenfor er kategorisert som unisex. Det kreves dessuten Fri Flyt-abonnement for å kunne lese testene. Det skaffer du deg ved å trykke på en av skiene, og følge veien videre derfra.

Husk at du dessuten bør velge bindinger som passer til skiene du kjøper. Her kan du lese mer om hvilke toppturbindinger du bør velge.

Toppturski

Frikjøringsski

Skisekker/topptursekker