Klatring - alt du må vite om klatring og buldring

Nyheter og artikler om klatring. Vi dekker sportsklatring, buldring og og trad klatring. Les også guider og reportasjer fra klatreturer her.

Norge og Sverige byr på fantastiske muligheter for klatring på sommeren, og vi har valgt ut 10 steder du bør vurdere til din neste klatretur

Buldring er klatring helt uten tau og sele, og i Norge finner du mange flotte felt, som disse i Oslo som du kan komme til med t-banen. 

Se hvordan du trener du for å bli en grad 7-klatrer, og les disse ni tipsene til hvordan du forbereder deg til de lange klatreturene

Her kan du følge Kristin Harilas forsøk på å klatre alle verdens fjorten 8000-meters fjelltopper fortest.

annonse
Hvor bør jeg buldre i Oslo?

Det er masse fin buldring i Oslo, og mye av den fine buldringen kan du faktisk nå med t-bane. Her får du tips til flere steder du kan buldre nær kollektivtransport i Oslo.

Hvor bør jeg klatre i Norge?

Norge er et fantastisk land å klatre i, men enkelte områder egner seg bedre. Her får du en komplett liste over de mest komplette klatredestinasjonene i Norge.

Hvordan bør jeg trene for klatring?

Dersom du vil bli en enda bedre klatrer, har vi samlet en rekke tips som gjør det enda litt bedre her.

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen