Alpene

Her har vi samlet reisebrev, reportasjer og artikler om Alpene. Hold deg oppdatert på hvor det er snø, og la deg inspirere til din neste alpetur.

Har du bare tid til å reise bort en langhelg? Du kan få unnagjort masse i St. Anton i løpet av 72 timer! Vi har skrevet om perler du bør vurdere til neste vinterferie, som Zermatt og Hochfügen

Skal du på din første alpetur med barna kan det være godt å ha lese seg opp på det nettredaktør Tore Meirik gjorde seg av erfaringer på familietur i Chamonix.

Det koster å dra til Alpene, og da kan bilen være alternativ transport ned! Les også om Sondre sin tur til Alpene med toget fra Oslo til St. Anton. 

Rando i alpene

Vinter-rommet

gutt som hopper på ski i skog pg pudder
Sjeldent pudderføre i Alpene

En smak av gamle dager i Østerrike

OMSTRIDT: Det vakte sterke reaksjoner da det ble brukt gravemaskin på en krympende isbre i Sveits for å lage skiløype. Nå viser det seg at arrangøren har gravd utenfor det tillatte området. Foto: Sébastien Anex/ 20minutes.ch
Arrangør innrømmer feil

Gravde utenfor tillatt område

annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen