/ Alpene

Sendeføre i Les Arcs

Gamle legender og unge råskaller på plass i Frankrike

En skadet Hans Gabel Andresen måtte reise hjem til Norge, men heldigvis fikk Vetle Gangeskar besøk av kompisen Andreas fra Oslo og en temmelig erfaren/ legendarisk gjeng fra Vågå.

Sist oppdatert 18. januar 2023 kl 17.22

– Vi har fått påfyll med snø, men det hjelper ikke for Gabel. I episode tre må han bite i det sure eplet samtidig som både gårsdagens og morgendagens norske freeridelegender tok turen til Les Arcs. Høkkers-gjengen hooker opp, og første konkurranse er i gang. Hemingjunior Andreas Bakke er først ut. Han vant tre stjerners FWT-junior i Verbier i fjor, og sikter mot toppen i år også. Hvordan det gikk I les Arcs får du se i filmen, forteller Vetle Gangeskar.

Ja, forresten: Hvordan Hans Gabel ble skada ser du her!

Se tredje episode av Guttakrutt her:

Publisert 18. januar 2023 kl 16.12
Sist oppdatert 18. januar 2023 kl 17.22
annonse
Relaterte artikler
Rando i alpene

Vinter-rommet

gutt som hopper på ski i skog pg pudder
Sjeldent pudderføre i Alpene

En smak av gamle dager i Østerrike

OMSTRIDT: Det vakte sterke reaksjoner da det ble brukt gravemaskin på en krympende isbre i Sveits for å lage skiløype. Nå viser det seg at arrangøren har gravd utenfor det tillatte området. Foto: Sébastien Anex/ 20minutes.ch
Arrangør innrømmer feil

Gravde utenfor tillatt område

SORIA MORIA: Som eit lysande slott ligg Kröntenhütte unde store fjell. Turen opp til hytta er bratt, vi er framme først i kveldinga.
Hytte til hytte i Sveits

– Får DNT til å bleikne

PÅDRAG: Vetle Gangeskar sender stort i Nendaz.
Guttakrutt ep. 10

– Nok et nederlag

annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen