/ Alpene

Med Vetle som coach i Sveits

Opp- og nedturer i Nendaz

Lillebror Vinter og kompis Ådne kjører konkurranser i Nendaz like ved Verbier, med Vetle Gangeskar som coach og støttespiller.

Sist oppdatert 1. mars 2023 kl 15.36
GÅR STORT: Denne episoden byr ikke på noen unntak fra regelen som sier at Ådne Kvåle alltid går stort. Foto: Vetle Gangeskar
GÅR STORT: Denne episoden byr ikke på noen unntak fra regelen som sier at Ådne Kvåle alltid går stort. Foto: Vetle Gangeskar

– Det nærmer seg de siste konkurransene denne sesongen, og det er i Verbiers lillebror Nendaz det hele foregår. Nendaz Freeride er en serie med konkurranser gjennom vinteren, med alt fra kids-konkurranser til fire-stjerners kvalik-konkurranse til Freeride World Tour. Lillebror Vinter har med seg familien og prøver seg i FWT Junior 3-stjerners, før Ådne skal i aksjon på 2-stjerners FWT-kvalik, forteller vetle - som ikke kjøre rkonkurrasne selv i denne episoden. 

Nendaz byr på både oppturer og nedturer for gjengen, som tørster seg med mye læring i å være på tur og strekke seg mot høye mål.

Guttakrutt ep 9 - Wildcard:

Publisert 1. mars 2023 kl 15.36
Sist oppdatert 1. mars 2023 kl 15.36
annonse
Relaterte artikler
Rando i alpene

Vinter-rommet

gutt som hopper på ski i skog pg pudder
Sjeldent pudderføre i Alpene

En smak av gamle dager i Østerrike

OMSTRIDT: Det vakte sterke reaksjoner da det ble brukt gravemaskin på en krympende isbre i Sveits for å lage skiløype. Nå viser det seg at arrangøren har gravd utenfor det tillatte området. Foto: Sébastien Anex/ 20minutes.ch
Arrangør innrømmer feil

Gravde utenfor tillatt område

SORIA MORIA: Som eit lysande slott ligg Kröntenhütte unde store fjell. Turen opp til hytta er bratt, vi er framme først i kveldinga.
Hytte til hytte i Sveits

– Får DNT til å bleikne

PÅDRAG: Vetle Gangeskar sender stort i Nendaz.
Guttakrutt ep. 10

– Nok et nederlag

annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen