/ Alpene

Giga-backflips i Nendaz

– Nok et nederlag

Vetle Gangeskar og Axel Ritari er på plass i Nendaz, hvor karene rett og slett går for stort. Slikt blir det ikke gode resultater av, men film-materialet er tøft!

Sist oppdatert: 9. mars 2023 kl 09.55
PÅDRAG: Vetle Gangeskar sender stort i Nendaz.
PÅDRAG: Vetle Gangeskar sender stort i Nendaz.
Lesetid: 1 minutter

En stor heiagjeng fra Norge satte et fint preg på trestjerners-konkurransen i Nendaz i Sveits, og gjengen møtte en gammel kjenning fra Vågå, nemlig Øystein Aasheim. 

– Etter nok et nederlag for den norske gjengen, setter vi oss godt til rette som tilskuere under FWQ-firestjerners konkurransen som er finalen og veien inn til Freeride World Tour. Etterpå dro vi hjem til Les Arcs og venta på to meter pudder og fine dager i hjemmeanlegget, forteller Vetle Gangeskar.

Guttakrutt ep 10: Eventyr:

Publisert 9. mars 2023 kl 09.55
Sist oppdatert 9. mars 2023 kl 09.55
annonse
Relaterte artikler
Rando i alpene

Vinter-rommet

gutt som hopper på ski i skog pg pudder
Sjeldent pudderføre i Alpene

En smak av gamle dager i Østerrike

OMSTRIDT: Det vakte sterke reaksjoner da det ble brukt gravemaskin på en krympende isbre i Sveits for å lage skiløype. Nå viser det seg at arrangøren har gravd utenfor det tillatte området. Foto: Sébastien Anex/ 20minutes.ch
Arrangør innrømmer feil

Gravde utenfor tillatt område

SORIA MORIA: Som eit lysande slott ligg Kröntenhütte unde store fjell. Turen opp til hytta er bratt, vi er framme først i kveldinga.
Hytte til hytte i Sveits

– Får DNT til å bleikne

annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen