/ Alpene

En sesong i Alpene med disse karene

– Heldigvis lavtrykk på gang

Hans Gabel Andresen og Vetle Gangeskar deler sin alpesesong i Fri Flyt, og inviterer deg til å bli med inn i skibomslivet anno 2023.

Sist oppdatert 5. januar 2023 kl 17.55
ROADTRIP: Hans Gabel Andresen (i passasjersetet) og sjåfør Vetle Gangeskar på vei til en vinter i Alpene. Gutta lager ukentlige filmer, og første episode er ute nå!
ROADTRIP: Hans Gabel Andresen (i passasjersetet) og sjåfør Vetle Gangeskar på vei til en vinter i Alpene. Gutta lager ukentlige filmer, og første episode er ute nå!

De to 19-åringene har jobbet på svillefabrikk i Hønefoss og bensinstasjon i Bærum for å finansiere vinteren som de skal tilbringe i et krypinn i Les Arcs i Frankrike - og hver uke lover de video på friflyt.no.

Første episode er allerede ute, og selv om mesteparten handler om bilturen til Frankrike (med en 13 får gammel Subaru og skiboks lånt av en nabo), har gutta også klart å snike inn litt fin skikjlørgin selv om Alpene har sin dårligste forsesong på lenge.

– Sesongens hovedbase blir i Les Arcs, men med reiser til de forskjellige anleggene som har renn i Freeride World Tour Qualifier. I første episode fikk vi noen turer i et anlegg som fortsatt mangler mye snø, men det er heldigvis lavtrykk på gang i dagene som kommer. Hver onsdag kommer ny episode av «Skiboms», og vi tar gjerne imot tips og råd fra rutinerte ringrever som har Alpene under huden. Send en dm til @vetlegangeskar eller @gabelandresen på instagram, melder Vetle til Fri Flyt.

Her ser du første episode av guttas Skiboms-serie:

Publisert 5. januar 2023 kl 14.21
Sist oppdatert 5. januar 2023 kl 17.55
annonse
Relaterte artikler
gutt som hopper på ski i skog pg pudder
Sjeldent pudderføre i Alpene

En smak av gamle dager i Østerrike

OMSTRIDT: Det vakte sterke reaksjoner da det ble brukt gravemaskin på en krympende isbre i Sveits for å lage skiløype. Nå viser det seg at arrangøren har gravd utenfor det tillatte området. Foto: Sébastien Anex/ 20minutes.ch
Arrangør innrømmer feil

Gravde utenfor tillatt område

SORIA MORIA: Som eit lysande slott ligg Kröntenhütte unde store fjell. Turen opp til hytta er bratt, vi er framme først i kveldinga.
Hytte til hytte i Sveits

– Får DNT til å bleikne

PÅDRAG: Vetle Gangeskar sender stort i Nendaz.
Guttakrutt ep. 10

– Nok et nederlag

annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen