Padling - alt om elvepadling og elvekajakk

Elvepadling er en av sommeraktivitetene som Fri Flyt har dekket helt siden starten, og her finner du artikler og reportasjer fra de fremste padleelevene både i Norge og utlandet.

Har du lyst til å prøve elvepadling, men vet ikke helt hvor du skal starte? Dra på et elvepadlekurs og finn ut om padling er noe for deg! 

Les våre reisereportasjer om la deg inspirere til din neste elvepadletur! Hva med padling i Chile? Norge er også et mekka for elvepadling, og vi har skrevet reportasjer fra mange spennende elver. Les blant annet om fem elver du bør padle i sommer

Hold deg oppdatert på hva som rører seg i sporten, les om bevaring av norske elver og konkurranser i elvepadling her. Se også Fri Flyt sin test av padlevester

Velg tema/område
annonse
Hvordan starter jeg med elvepadling?

Elvepadling er en fin sommeraktivitet, og Norge er et av de beste landene å elvepadle i. Men det er mye du må vite før du skal starte. Her har vi laget en omfattende guide om hva du bør huske på før du setter ned din første elv.

Hvor bør jeg padle på sommeren?

Norge er fullt av fine padleelver. Her har vi samlet fem steder du bør vurdere å reise til i sommer. Det finnes også mange andre steder du bør reise, som for eksempel Sjoa.

Hvor er det best å elvepadle?

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen