/ Alpene

Årsbeste i Engelberg!

Det kunne bare ikke gå galt, med sesongens desidert beste pudderdag, og guiding av skistjerna Johan Jonsson. Å jo, da! Se Skipatruljen (S3E2).

Sist oppdatert 4. februar 2017 kl 18.15

Direkte fra Andermatt reiser Skipatruljen til Engelberg for å sjekke trøkket i svenskenes frikjøringsmekka etter enda en natt med etterlengtet snø i alpeland. Naturlig nok har Skipatruljen allerede avtalt med den aller mest lokale skikjøreren i Engelberg som IKKE er sveitsisk; Johan Jonsson. 

SKIPATRULJEN

Ikke lenge etter at vi har klikket oss inn i skistøvlene på mellomstasjonen har den skiglade svensken tatt oss med i Engelbergs mest berømte offist-nedkjøring, Laub. Johan har riktignok allerede fått seg en runde og forsikret seg om at snøen sitter bedre enn forventet. Da er det stort sett bare for oss å slippe jubelen løs – for dette er det beste Skipatruljen har opplevd med ski på beina på veldig, veldig lenge. 

LES OGSÅ: Nå kommer snøen til Alpene igjen

Hvordan er det da mulig at dette kunne gå galt? Det får du se i filmen. Dessuten får du kanskje lære ett og annet om hvordan du hacker Engelberg-koden og sniker deg unna det beryktede prisnivået i Sveits. 

SKIPATRULJEN

I denne sesongen av Skipatruljen reiser Fri Flyt med programleder Bård Gundersen til en rekke skisentre for å sjekke tilstanden. Først ut er Andermatt og Engelberg. Hjemme i Norge står blant annet Voss Resort Bavallstunet, Jølster og Sogn Skisenter på ønskelista. 

Her finner du alt av Skipatruljen

Publisert 4. februar 2017 kl 18.04
Sist oppdatert 4. februar 2017 kl 18.15
Relaterte artikler
OMSTRIDT: Det vakte sterke reaksjoner da det ble brukt gravemaskin på en krympende isbre i Sveits for å lage skiløype. Nå viser det seg at arrangøren har gravd utenfor det tillatte området. Foto: Sébastien Anex/ 20minutes.ch
Arrangør innrømmer feil

Gravde utenfor tillatt område

SORIA MORIA: Som eit lysande slott ligg Kröntenhütte unde store fjell. Turen opp til hytta er bratt, vi er framme først i kveldinga.
Hytte til hytte i Sveits

– Får DNT til å bleikne

PÅDRAG: Vetle Gangeskar sender stort i Nendaz.
Guttakrutt ep. 10

– Nok et nederlag

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo | Tlf: 21 95 14 20

Ansvarlig redaktør: Erlend Sande | Nyhetssjef: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen | Daglig leder: Anne Julie Saue