Direkte fra Andermatt reiser Skipatruljen til Engelberg for å sjekke trøkket i svenskenes frikjøringsmekka etter enda en natt med etterlengtet snø i alpeland. Naturlig nok har Skipatruljen allerede avtalt med den aller mest lokale skikjøreren i Engelberg som IKKE er sveitsisk; Johan Jonsson. 

Annonse

SKIPATRULJEN

Ikke lenge etter at vi har klikket oss inn i skistøvlene på mellomstasjonen har den skiglade svensken tatt oss med i Engelbergs mest berømte offist-nedkjøring, Laub. Johan har riktignok allerede fått seg en runde og forsikret seg om at snøen sitter bedre enn forventet. Da er det stort sett bare for oss å slippe jubelen løs – for dette er det beste Skipatruljen har opplevd med ski på beina på veldig, veldig lenge. 

LES OGSÅ: Nå kommer snøen til Alpene igjen

Hvordan er det da mulig at dette kunne gå galt? Det får du se i filmen. Dessuten får du kanskje lære ett og annet om hvordan du hacker Engelberg-koden og sniker deg unna det beryktede prisnivået i Sveits. 

SKIPATRULJEN

I denne sesongen av Skipatruljen reiser Fri Flyt med programleder Bård Gundersen til en rekke skisentre for å sjekke tilstanden. Først ut er Andermatt og Engelberg. Hjemme i Norge står blant annet Voss Resort Bavallstunet, Jølster og Sogn Skisenter på ønskelista. 

Her finner du alt av Skipatruljen