/ Stryn

Pudder til du spyr i Stryn Vinterski

Stryn Sommerski er kanskje kjent for de fleste, men hva med vinteranlegget i den sjarmerende vestlandsbygda? Skipatruljen kommer på besøk (S2E6)

Sist oppdatert 22. april 2016 kl 10.00

– Hvis du ikke finner et run nedi der, så bør du kanskje parkere skia dine og brenne de opp på et bål. Kan ikke si noe annet enn det, smeller det sarkastisk fra driftsmedarbeider Pål Olav Skåre til Fri Flyt, da vi besøkte Stryn Vinterski en dag i vinter. 

Men Fri Flyt fikk likevel motgang i pudderjakten. Her, som i alle andre skianlegg med nyfallen løssnø, vekkes entusiastene på Vestlandet til lavtrykk fra nordvest. Uttrykket «dere skulle vært her i går» ble både hørt og erfart. Vi var der nemlig to dager etter - og det var altså én dag for seint. Men bevare oss vel. Nå har vi lært at det ikke går å sove i timen om du vil oppleve dette anleggets fulle potensial i konkurranse med de lokale heltene, som mildt sagt er på hugget. Dessuten er Stryn Vinterski et sted som stråler enda litt ekstra med sol og god sikt. 

Med mindre de velger å åpne med nattens nyfalne snø, må du vente til neste vinter for å få gleden av Stryn Vinterski. Hvis du ikke kan vente, så er der heldigvis ikke lenge før Stryn Sommerski åpner! 

Her finner du alle sakene vi tidligere har laget om skikjøring i Stryn.

SKIPATRULJEN

I programserien «Skipatruljen» reiser Fri Flyt med programleder Bård Gundersen til norske skisentre for å sjekke tilstanden. Årets sesong er dedikert Vestlandet og spesielt de ni anleggene du kan kjøre med et felles Alpepass.

Publisert 22. april 2016 kl 10.00
Sist oppdatert 22. april 2016 kl 10.00
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen