Arena Overøye og heisnær pudderkjøring

På denne bortgjemte perlen på Sunnmøre, Arena Overøye, finner du episk pudderkjøring midt i skianlegget. Det måtte bare Skipatruljen til Fri Flyt teste ut (S2E4).

Sist oppdatert: 20. januar 2018 kl 12.00
Lesetid: 1 minutter

Skipatruljen til Fri Flyt fortsetter sitt alperally på Sunnmøre for å bli bedre kjent med anleggene som ligger i alpepass-regionen. Etter en natt på det nå verdensberømte Juvet Landskapshotell (ta en titt på filmen, så skjønner du hvorfor) er det ikke langt til Arena Overøye i Stordal.

Her kan du lese mer om Stordal skisenter / Arena Overøye, i vår grundige anleggsguide!

Sammen med frikjørerene Karsten Gefle og Jon Larsson får Fri Flyt en kraftig «du-skulle-vært-her-forrige-uke-opplevelse, med en solid base av skare med 10 cm snø på toppen. Med tidvis null-sikt i tillegg, ble det en lang dag med venting i heisbua.

Men, en ekte pudderjeger gir aldri opp. Uka etter (16. februar) var Gefle og Larsson på plass igjen i glimrende forhold, nysnø og solgløtt. 

Se selv hvor rått det kan få blitt - når du er på rett sted til rett tid. Her kan du lese alle sakene vi har laget fra Arena Overøye!

SKIPATRULJEN

I programserien «Skipatruljen» reiser Fri Flyt med programleder Bård Gundersen til norske skisentre for å sjekke tilstanden. Årets sesong er dedikert Vestlandet og spesielt de ni anleggene du kan kjøre med et felles Alpepass.

Publisert 20. januar 2018 kl 12.00
Sist oppdatert 20. januar 2018 kl 12.00
annonse
Relaterte artikler
Arena Overøye Stordal Loftsgarden Basberg Fri Flyt snøskred ski alpint guide anlegg freeride frikjøring
Saftig reportasje fra Stordal

Arena Overøye på Sunnmøre

Stranda Stordal OVerøye Arena freeride frikjøring
Sjekk videoen!

Ikke bare Stranda...

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen