Skipatruljen til Fri Flyt fortsetter sitt alperally på Sunnmøre for å bli bedre kjent med anleggene som ligger i alpepass-regionen. Etter en natt på det nå verdensberømte Juvet Landskapshotell (ta en titt på filmen, så skjønner du hvorfor) er det ikke langt til Arena Overøye i Stordal.

Her kan du lese mer om Stordal skisenter / Arena Overøye, i vår grundige anleggsguide!

Annonse

Sammen med frikjørerene Karsten Gefle og Jon Larsson får Fri Flyt en kraftig «du-skulle-vært-her-forrige-uke-opplevelse, med en solid base av skare med 10 cm snø på toppen. Med tidvis null-sikt i tillegg, ble det en lang dag med venting i heisbua.

Men, en ekte pudderjeger gir aldri opp. Uka etter (16. februar) var Gefle og Larsson på plass igjen i glimrende forhold, nysnø og solgløtt. 

Se selv hvor rått det kan få blitt - når du er på rett sted til rett tid. Her kan du lese alle sakene vi har laget fra Arena Overøye!

SKIPATRULJEN

I programserien «Skipatruljen» reiser Fri Flyt med programleder Bård Gundersen til norske skisentre for å sjekke tilstanden. Årets sesong er dedikert Vestlandet og spesielt de ni anleggene du kan kjøre med et felles Alpepass.