Helene Olafsen - intervjuer og nyheter

Helene Olafsen har vært en av verdens råeste boardcross-utøvere, og har vært en profil i snowboard-verden siden ung alder med deltakelse i flere OL.

Helene Olafsen har dessverre hatt en del skader opp gjennom karrieren, noe som resulterte i at hun gav seg som profesjonell snowboarder i allerede som 26-åring

Men Olafsen har til tross for skadene hatt en suksessfull karriere med flere pallplasseringer i X Games og deltakelse i to OL

Senere har Helene gjort suksess med TV med blant annet Senkveld, andre TV-program og som ekspert under snowboardsendingene fra vinter-OL i Sør-Korea.

I 2021 laget hun også en sang om Ingierkollen-eier Ludvig Daae.

annonse
Kjører Helene Olafsen fortsatt snowboard?

Etter at Helene Olafsen la opp i 2016 har hun tatt ulike oppdrag på TV. Mest kjent er hun for jobben i Senkveld på TV 2. Men Helene Olafsen er fortsatt aktiv på snowboard, men ikke lenger i konkurranser.

Hva har Helene Olafsen vunnet på snowboard?

Helene Olafsen var først og fremst god i boardercross, hvor hun i flere år var i verdenstoppen. I 2009 tok hun VM-gull, og har også flere VM-medaljer. Helene Olafsen har også flere pallplasseringer i X Games.

Hvorfor la Helene Olafsen opp?

Den største årsaken til at Helene Olafsen la opp snowboardkarrieren, var fordi hun slet med skader. I 2014 ble hun skadet i OL, og vurderte fremtiden frem til hun la opp to år senere. Hun brakk også beinet i 2011, og karrieren ble dessverre preget av flere større skader.

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen