Helene Olafsen brakk beinet

Skuffet Olafsen mister sesongens to store mål.

Sist oppdatert: 14. januar 2011 kl 11.11
KJØRTE VIDERE: Helene kjørte flere treningsrun med brudd i leggen. Foto: NSBF
KJØRTE VIDERE: Helene kjørte flere treningsrun med brudd i leggen. Foto: NSBF
Lesetid: 2 minutter

– Jeg har hatt bedre dager. Hellet i uhellet er at det er et pent og rent brudd, så jeg er nok i gang igjen om fem-seks uker. Men det er jo et utrolig kjedelig tidspunkt å gjøre noe sånt på. Det store målet var X-games og VM. Nå mister jeg begge deler. Men det kan jeg ikke gjøre noe med nå, nå må jeg bare ta tiden til hjelp, sier Olafsen til NRK.

Oppegård-jenta ble skadet under treningen før semifinalen i European Open. Etter å ha hoppet alt for langt på et hopp landet hun med all vekta på bakfoten og brakk det lille beinet i leggen.

Helene kjørte flere trenings-run med brudd i leggen før hun fortstod at noe var galt:

– Det knøt seg helt og jeg klarte ikke å gå. Men fortsatt forstod jeg ikke at jeg hadde brukket noe før de tok røntgen og CT av leggen, sier hun til statskanalen.

Dermed får Helene ikke sjansen til å forsvare VM-gullet i boardercross under neste ukes FIS-VM. Hun var også invitert til X Games og på jakt etter sitt første gull i Aspen.

Kjersti Buaas var syk under gårsdagens semifinale og kunne ikke delta, men Silje Norendal tok seg videre til dagens finale.

Publisert 14. januar 2011 kl 11.09
Sist oppdatert 14. januar 2011 kl 11.11
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen