Stor dag i Vancouver - NY TID!

OL: 142 000 fulgte NRK2-sendinga fra guttas boarder-x i går. Tirsdag kveld er det Helene Olafsen som er pall-kandidat: - Jeg tar det som en vanlig konkurranse, sier hun.

Sist oppdatert 16. februar 2010 kl 21.49
Helene er klar. Foto: nsbf.no
Helene er klar. Foto: nsbf.no

Snowboardforbundet tok en prat med Helene dagen før dagen (hun starter som nr 25 i tidskvaliken):

Nå som gutta har gjort sitt er det dags for jentenes snowboardcrosskonkurranse her i Vancouver. Helene Olafsen (19) fra Kolbotn stiller selvfølgelig med skjerpede kanter og nytuna brett. Vi spurte hva Helene føler nå.

Helene, til det alle lurer på, hva føler du nå?

- Jo jeg har det bra. Alt er bra, stemningen er på topp. Det er koselig å ha med familien og jeg har hatt veldig positive opplevelser så langt.

Om hvilke opplevelser er Helene ganske nøktern og sier:

- Jeg forventer å ha det gøy og gjøre mitt beste. Egentlig prøver jeg å ikke ha så store forventninger. Men banen er veldig kul og det var skikkelig gøy å se på kjøringa i dag. forteller hun.

Men, kvelden før den store dagen, hva gjør du da?

- Jo det er jo klart at da tenker jeg gjennom løypa veldig mange ganger og forbereder meg mentalt. Jeg tar det som en vanlig konkurranse.

Se NRK1 klokka 2100 og 2315 tirsdag kveld. Om endringene i tidsskjemaet medfører at det ikke blir sendt på TV, kan du alltids se det på nettet. Helene starter som nr. 25.

Publisert 16. februar 2010 kl 14.35
Sist oppdatert 16. februar 2010 kl 21.49
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen