Helene Olafsen er usikker på fremtiden

OL: Etter skaden i OL er Helene Olafsen usikker på fremtiden.

Sist oppdatert 17. februar 2014 kl 16.49

OL: Etter skaden i OL er Helene Olafsen usikker på fremtiden. 

@heleneolafsen

 

I lørdagens boardercrosskonkurranse i Sotsji falt Helene Olafsen og røk korsbåndet. De siste tre årene har hun allerede røket korsbåndene i begge knærne, og nå er hun usikker på om hun skal satse videre mot Pyongyang i 2018.

 

– Jeg klarer jo ikke å gå ett eneste år uten at jeg får en ny skade. Nå er det nesten akkurat ett år siden jeg halvveis røk det forrige gang, og det er tungt å hele tiden måtte begynne på nytt. Så kanskje jeg ikke er lagd for det her, sier Olafsen til TV 2.

 

23-åringen er verdensmester både som junior og senior, og tok VM-bronse allerede i en alder av 16 år. Hun har utallige pallplasseringer i verdenscup og har også imponert i slopestyle. I TV 2-intervjuet sier Olafsen at hun ikke kommer til å ta avgjørelsen ennå.

– Forrige gang klarte jeg å komme meg gjennom det på en fin måte, så jeg må prøve å finne på noe lurt denne gangen også, sier hun.

Publisert 17. februar 2014 kl 10.02
Sist oppdatert 17. februar 2014 kl 16.49
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen