Helene Olafsen Imponerer i parken

Helene Olafsen kvalifiserte på tredjeplass i slopestyle.

Sist oppdatert: 5. januar 2011 kl 00.55
PÅ TREDJE: Boardercross-Olafsen er klar for slopestylesemi i Davos. Foto: Thomas Harstad
PÅ TREDJE: Boardercross-Olafsen er klar for slopestylesemi i Davos. Foto: Thomas Harstad
Lesetid: 1 minutter

– Helene markerte seg i dag med store backside 360er og 540er på det store hoppet, forteller landslagssjef Thomas Harstad.

Oppegårdjenta med VM-gull og X Games-sølv i boardercross har siden sesongstarten fokusert mer på slopestyle. Nå er hun klar for semifinale i 6-stjernerskonkurransen O'neill Evolution i Davos.

I motsetning til mange av de andre jentene valgte hun å kjøre på den store hoppkanten og kvalifiserte seg som tredjemann til semifinalen i slopestyle. Totalt gikk åtte jenter videre fra kvalifiseringen og skal møte de inviterte kjørerne på lørdag.

Silje Norendal imponerte også ved å klemme til med store frontside rodeo 540er, et triks man ikke ser mange jenter gjøre. Dessverre fikk ikke kongsbergjenta det helt til og falt i begge omgangene.

– Det ser ut til at både Helene og Silje kommer til å hevde seg i slopestyle fremover, sier landslagssjefen.

Kjersti Buaas er som invitert kjører forhåndskvalifisert til semifinalen. Det samme var Lisa Wiik, som har måttet melde avbud på grunn av skade.

Publisert 5. januar 2011 kl 00.36
Sist oppdatert 5. januar 2011 kl 00.55
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen