Seier for Helene Olafsen

Helene Olafsen tok førsteplass i dagens FIS verdenscup.

Sist oppdatert: 15. januar 2010 kl 14.17
FØRSTEPLASS: Helene Olafsen vant i Veysonnaz Bilde: HP Hval
FØRSTEPLASS: Helene Olafsen vant i Veysonnaz Bilde: HP Hval
Lesetid: 2 minutter

Helene Olafsen (Kolbotn IL) var best når det gjaldt, kjørte bedre enn alle i finalen og ble nummer en under dagens FIS verdenscup i snowboardcross. Med seier i dag og andreplass fra forrige ukes verdenscup er det ingen tvil om at Helene trives på brettet om dagen, noe som lover godt i en OL-sesong.

- Dette er sinnssykt gøy! Det var en løype med mye glid i dag, noe som ikke er min type løype i det hele tatt, så det er utrolig gøy å gjøre det så bra her, forteller en glad Helene Olafsen på telefon fra Sveits.

- Jeg fikk det til i finalen, selv om jeg ikke kjørte best i alle heatene. Jeg var best når det gjaldt, konstaterer Olafsen som forteller at:

- Nå skal jeg hjem til Oppegård og få litt matpåfyll før det blir ny verdenscuprunde i Stoneham.

Helene har stålkontroll

- Jeg er litt overraska over at hun vant her. Jeg trodde hun skulle gjøre det bra men hun som ble nr tre er egentlig best på glid og dette var en løype med mye glid. Fantastisk bra! forteller landslagstrener Jonte Grundelius.

Under gårsdagens tidskvalik kjørte Joachim Haavikhagen (Geilo) inn til 38. plass og Stian Sivertzen til 51. plass, dermed gikk dagens finaler uten de norske gutta.

- Stian lærte seg å gå i april, så at han i hele tatt er her i verdenscupen er bare helt fantastisk, sier Grundelius om Stians prestasjon.

Publisert 15. januar 2010 kl 13.54
Sist oppdatert 15. januar 2010 kl 14.17
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen