Helene Olafsen tok bronse

X GAMES: Tredjeplass til 23-åringen.

Sist oppdatert 25. januar 2014 kl 01.01

X GAMES: Tredjeplass til 23-åringen.

 

- Jeg hadde en god start i semifinalen og det var deilig å slå verdenscuplederen med god fart på brettet. Da vi kom til finalen følte jeg litt på presset men var skikkelig gira på å gjøre det bra, forteller Helene Olafsen etter bronsen i X Games.

Oppegårdjenta kula på det første hoppet, som gjorde at Lindsay Jacobellis og Eva Samkova stakk av gårde i løypa, men etter det slapp Olafsen ingen forbi og kunne kjøre inn til bronse.

 

Hun innrømmer at tredjeplassen gir god selvtillit to uker før OL

- Det er skikkelig deilig! Jeg hadde en dårlig runde i siste world cup i Andorra, så jeg har jobbet med å fikse opp i de tingene som ikke funket da.  Jeg føler at jeg har gjort mye rett og at ting er på stell. Selvtillit før OL er det viktigste, så nå er jeg klar!

 

 

Stian Sivertzen kom på sjetteplass i guttas finale.

- Stian vant kvalifiseringsheatet og har kjørt fort gjennom hele konkurransen. Dessverre var han uheldig og fikk en dårlig start i finalen, men jeg er likevel imponert over hva han leverer i dag. Det er veldig kult at både Helene og Stian kjører så stabilt og rett inn til finalen. Det at begge to leverer i heat med de samme kjørerne de vil møte i OL lover godt. Utrolig gøy at vi tar en medalje i dag og jeg er veldig stolt av hva Helene presterer. Dette lover godt, sier landslagssjef Thomas Harstad.

Publisert 25. januar 2014 kl 01.01
Sist oppdatert 25. januar 2014 kl 01.01
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen