Helene Olafsen ripper julen inn!

Nå har Helene Olafsen triksene til å hevde seg i de største konkurransene.

Sist oppdatert: 23. desember 2012 kl 01.40
Lesetid: 2 minutter

Nå har Helene Olafsen triksene til å hevde seg i de største konkurransene.

 

Landslaget har hatt samling i Colorado før jul, og her er en liten edit Helene Olafsen har satt sammen. Her får vi se blant annet frontside 720 og cab 720, som vi ikke har sett henne gjøre tidligere.

 

Med cab 7 switch backside 5, frontside 7 og backside 5 har Oppegård-jenta triksene til å hevde seg i enhver konkurranse - om hun skulle klare å sette dem i et run.

 

Jamie Anderson og Spencer O'Brien er de som har hevdet seg i toppen av jentens slopestyle i det siste. Begge gjør de samme triksene som Olafsen nå også gjør.
Anderson vant X Games i fjor med cab 7, switch backside 5 og backside 5 (og en switch backside 1). I X Games Europe vant Anderson igjen, denne gangen med cab 7, switch backside 5 og frontside 720.
Da Spencer O'Brien vant VM i fjor, var det med backside 540, switch backside 540 og frontside 720.

 

Helene har vært uheldig med skader etter hun valgte å prioritere slopestyle over boardercorss. Rett etter hun kom tilbake fra et beinbrudd røk hun på en korsbåndsskade forrige høst. Nå ser det ut som om ting er på stell.

 

Gi denne dama en X Games-plass til jul, sier vi!

 

Publisert 23. desember 2012 kl 01.23
Sist oppdatert 23. desember 2012 kl 01.40
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen