Helene Olafsen vant i verdenscupen

Helene Olafsen slo alle i boardercrossløypa i FIS verdenscupen i Leysin. Stian Sivertzen endte etter fall på 10. plass, men han beholder fortsatt verdencupledelsen og kjører videre med gule trøya.

Sist oppdatert: 1. februar 2008 kl 13.16
Helene Olafsen vant verdenscuprennet i sveitsiske Leysin.
Helene Olafsen vant verdenscuprennet i sveitsiske Leysin.
Lesetid: 2 minutter

Helene Olafsen (Ready IL) likte løypa og det er tydelig at hun er godt i gang igjen etter skader i høst og nedtur i X Games.

- Moro at Helene reiser seg så raskt etter nedturen i X Games. Vi så at hun var i siget i Bad Gastein like før X Games, så nedturen i X Games var stor, der også tidtakingen og resultatlista etter kvaliken var underlig. Nå er det utrolig gøy og se at hun er i toppform igjen, skriver landslagssjef Vidar Nyhus i en pressemelding.

Stian Sivertzen (KIF) likte løypa. Han ledet lenge og hadde stor fart. Så var det også farten som skulle sette en bremser for unggutten, før ett av hoppene var farten for stor og det endte med fall i 2. heat og 10. plass totalt sett. Tross ufaks i dag, unggutten fra Kongsberg beholder fortsatt den gule ledertrøya i verdenscupen.

- Det var rett og slett uflaks at Stian hadde for stor fart og dermed bomma på det ene hoppet i dag. Han er i kanonform, så dagens plassering gir ingen grunn til bekymring, avslutter Nyhus.

Resultatlista finner du i linken til høyre.

Publisert 1. februar 2008 kl 13.15
Sist oppdatert 1. februar 2008 kl 13.16
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen