Dette er Romberg-jentene

Profilbilde-ny
  • En blogg av de tre Romberg-søstrene Anniken (14), Julie (14) og Hedda (17) fra Fredrikstad.

  • Handler om all typer og aspektever ved frikjøring, sett gjennom øynene til tre unge og håpefulle talenter.

  • Alle tre er ivrige skikjørere både på og utenfor konkurranser - hvor alle har vært på pallen i Hemsedal Junior Freeride.

  • Alle innleggene kan leses her.

Dagen i går var helt magisk. Snøen lå glitret som et hvitt teppe over fjellene og solen strålte på en blå himmel i Hemsedal. Kulden var bitene kald, men det var en deilig og frisk følelse. Skisenteret lå stille i dekket av snøen fra snøkanonene. Vi klarte ikke vente lenger, og selv om skisenteret var stengt, dro vi med oss skiene og satte oss i bilen og kjørte innover i fjellet.

Vi bestemte oss for å bygge et hopp, noe som alltid er gøy. Kulden gjorde snøen vanskelig å jobbe med, men vi fant oss en fin kul som vi klarte å lage et hopp på. Det var utrolig kult å få på skia igjen, selv om det var litt spennende å skulle hoppe på et nytt hopp før vi hadde fått skifølsen i beina.

Den lave solen gjorde at lyset traff kjempe fint på hoppet, og det ble en utrolig fin kontrast i fargene på skidressene og brillene synes jeg. Vi tråkka opp og ned i flere timer og hadde det dødskult. Det var ikke mye underlag så vi måtte passe på å ikke lande på samme sted hver gang og heller ikke svinge på samme sted for da kom stenene frem.

Etter hvert ble vi mer trygge på både hoppet og oss selv og vi kunne dra på mer og ta noen safety grabs. Sinnsykt gøy! Jeg kan nesten ikke vente til neste helg da skisenteret åpner og vi kan kjøre skikkelig på ski igjen.

Gå inn på rombergjentene.playblogg.no for å se flere bilder!!