/ Blogg

Du veit du er på Veko når

Voss har uka si. Ekstremsportveko er snart i gang.

Sist oppdatert: 24. juni 2016 kl 11.25
VELKOMMEN TIL VEKO: 26. juni til 3. juli er Voss snudd på hodet. Det er Ekstremsportveko og du veit du er der når noen av disse tingene skjer. Foto: Tore Meirik
VELKOMMEN TIL VEKO: 26. juni til 3. juli er Voss snudd på hodet. Det er Ekstremsportveko og du veit du er der når noen av disse tingene skjer. Foto: Tore Meirik

Du veit du er på Veko når du ikke klarer å bestemme deg for om du skal være med på utforsykling, paragliding, elvepadling, klatring, basehopping, bigair, longboard, skateboard, hanggliding, frikjøring, fallskjermhopping, SUP, bmx eller rafting, og ender heller opp med en hyggelig passiar med en pensjonist på Ekstrem Eldrebussen på vei til Horgi Ned.

Du veit du er på Veko når du sitter rundt bålet med en kassegitar på stranda og skriker ut refrenget på Idyll med Postgirobygget mens han skalla fyren fra Bergen Fallskjermklubb maser om å få spille Knocking on heavens door og Levva livet.

Du veit du er på Veko når surfing foregår i elv og rekreasjonsformen for sistnevnte, nemlig SUP, foregår på det stilleste vannet på norsk sokkel. Men allikevel får Veko det hele til å se eksotisk ut.

Du veit du er på Veko når du trodde du hadde kjøpt Try it-pass for å lære deg å mixe Caipirinha, men ender opp med å få juling på Capoeira-kurset på stranda i stedet.

Du veit du er på Veko når det er like sannsynlig at du ikke får en paraglider fra Bergen fallskjermklubb i hodet som det er at du får hooka opp med ei fra Kari Traa Skilag under «Dagens video».

Du veit du er på Veko når du plutselig kjøper en runde med «Bøtto» på Fleischers Hotel til dine fire kompiser til den joviale sum av 680 kroner.

Du veit du er på Veko når alle du kliner med lukter One Call-lepomade.

Du veit du er på Veko når du ser jenter i sæggebukser fra Nikita på vei til bootcamp og armhevinger med Kari Traa.

Du veit du er på Veko når folk kaller en lue for en BEANIE.

Du veit du er på Veko når pollenallergikerkompisen din aldri blir fyllesjuk fordi han dytter i seg Zyrtec mens du hiver innpå drinker på Karpe Diem-konserten.

Du veit du er på Veko når du hekter i ei slakkline på torget samtidig som en fallskjermhopper fra Bergen Fallskjermklubb sneier et klesstativ med vareprøver i ukurante størrelser fra Bula.

Du veit du er på Veko når du skal kjøpe dobbel cappucino på Tre Brør på søndagsmorran og oppdager at du er blakk men at du har 1200 kroner igjen på Cashless-kortet, som kun funker i festivalteltet som allerede er revet ned.

Du veit du er på Veko når du egentlig bare digger det og at det er akkurat sånn Veko skal være.

God veke!

Publisert 23. juni 2014 kl 23.52
Sist oppdatert 24. juni 2016 kl 11.25
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen