Om Rombergjentene

Profilbilde-ny
  • En blogg av de tre Romberg-søstrene Anniken (14), Julie (14) og Hedda (17) fra Fredrikstad.

  • Handler om all typer og aspektever ved frikjøring, sett gjennom øynene til tre unge og håpefulle talenter.

  • Alle tre er ivrige skikjørere både på og utenfor konkurranser - hvor alle har vært på pallen i Hemsedal Junior Freeride.

  • Alle innleggene kan leses her.

Hittil i sesongen har vi opplevd all slags vær, alt fra 5 grader og regn som gjorde at regndråpene pisket oss i ansiktet når vi kjørte i slusjen, til 20 minus grader hvor vi har pakket oss godt inn i klær, og hvor tærne nesten har frosset til is. Men vi har hatt masse bra skikjøring i de vakre Hemsedalfjellene.

En dag etter mange dager med dårlig sikt bestemte vi oss for å bygge hopp. Vi så nesten ikke så hånda foran oss, men vi satt noen kvister på hoppkanten slik at vi kunne se hvor vi skulle kjøre.

IMG_4361-2
IMG_4361-2

Landinga var heller ikke den beste med litt steiner i veien, men bortsett fra det var det veldig morsomt. Spennende å hoppe inn i ingenting.

Sist vi var på ski snødde det mens det var tett tåke og absolutt alt ble hvitt. Når sola så tittet frem tok det nesten pusten fra meg. Sola skinte på de snøhvite trærne og nysnøen lå og glitret opp mot den blå himmelen. Hemsedal er bare et så utrolig vakkert sted.

IMG_4360-2
IMG_4360-2

Les mer her

IMG_4362
IMG_4362
IMG_4363
IMG_4363