Om Rombergjentene

1
  • En blogg av de tre Romberg-søstrene Anniken, Julie og Hedda fra Fredrikstad.

  • Handler om all typer og aspektever ved frikjøring, sett gjennom øynene til tre unge og håpefulle talenter.

  • Alle tre er ivrige skikjørere både på og utenfor konkurranser - hvor alle har vært på pallen i Hemsedal Junior Freeride.

  • Alle innleggene kan leses her.

Årets sesong blir årets første sesong som senior. Det betyr at jeg ikke kan være med på Hemsedal junior freeeide, eller noen av de andre i cupen. Det blir annerledes å nå bli tilskuer etter 3 år som deltager. Men dette blir fortsatt et spennende år.

Hedda-hopp-klippe-Low-682x1024
Hedda-hopp-klippe-Low-682x1024

Nå kan jeg begynne å delta på større konkurranser rundt omkring i Norge og ettersom det nå begynner å nærme seg lappen på bil så begynner det å krible litt i magen. Med lappen kan jeg selv reise rundt og delta på nasjonale konkurranser i større fjellsider enn før.

Hedda-blid.low_-683x1024
Hedda-blid.low_-683x1024

Selv om åpningshelgen var for tre uker siden har jeg ennå ikke vært på ski. Jeg gleder meg utrolig mye til å kjenne skiene under beina igjen når helgen kommer. Da skal jeg endelig starte sesongen med skia under beina og skidressen på. Klarer ikke å vente!!

Av Hedda Romberg