/ Surf

Kelly Slater - alt om surferen Kelly Slater

Kelly Slater er en av historiens beste surfere, og har flere ganger blitt kåret til verdens beste surfer. Kelly Slater har også bygget sin egen, kunstige surfebølge.

Til tross for at Kelly Slater er født på 70-tallet, er han fremdeles en av de fremste surferne i verden. Etter flere år som verdens beste surfer, konkurrerer han fremdeles aktivt, og er en markant figur i surfing. 

11 ganger har fenomenet fra Florida blitt verdensmester i surfing.

Kelly Slater bygget i 2016 sin egen, kunstige surfebølge, 

Her kan du lese om da Fri Flyt møtte legenden Kelly Slater i 2006. Der forteller han blant annet om hvordan han jobber hver dag for å bli bedre.

annonse
Hvem er Kelly Slater?

Kelly Slater er en av historiens mest legendariske surfere, og en som har påvirket surfesporten både som utøver og utenfor. Her kan du lese et større intervju med Kelly Slater, gjort av Fri Flyt.

Surfer Kelly Slater fremdeles?

Kelly Slater er fremdeles en aktiv surfer, og kjempet i 2016 om verdensmester-tittelen. Han skal også etter planen delta i OL i surfing.

Har Kelly Slater sin egen surfebølge?

Kelly Slater bygde i 2016 sin egen, kunstige surfebølge. Den kan du lese mer om her.

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen