/ Surf

Nå vil Kelly Slater (44) bli verdensmester igjen

Evigunge Kelly Slater bekrefter at han vil gjøre enda et forsøk på å ta tilbake verdensmestertittelen i surfing.

Sist oppdatert: 28. oktober 2016 kl 13.23
TITTELEN: Kelly Slater går for å bli verdensmester. Foto: WSL
TITTELEN: Kelly Slater går for å bli verdensmester. Foto: WSL
Lesetid: 2 minutter

– Jeg skal gjøre et skikkelig forsøk på tittelen neste år, og virkelig prøve å få til en god sesong, sier surfelegenden Kelly Slater til WSL.

Det 44 år gamle ikonet har vært i verdenseliten i en mannsalder, og har blitt verdensmester ikke mindre enn elleve ganger. Slater tror han har sjansen til å ta nok en tittel, og vil satse alt på å stå øverst på pallen etter neste sesong.

– Jeg ble veldig inspirert av hvordan det gikk i år, så jeg skal ta de neste månedene til å få kroppen på plass, sier Slater.

Det var 24-åringen John John Florence som ble verdensmester i år etter å ha knivet med Matt Wilkinson, Gabriel Medina og Jordy Smith. I Portugal tidligere denne uka satte han spikeren i kista før siste event på Hawaii. Slater var faktisk ikke ute av tittelkampen før Florence vant i Portugal, så at legenden Slater kan hamle opp med Florence er sikkert. I en episk finale på Tahiti surfet de nemlig i finale mot hverandre. Da var det Slater som trakk det lengste strået, og tok sin første verdenscupseier siden 2013.

Også da hadde Slater håp om å stå øverst på pallen. Dessverre ødela en dårlig sesongstart for planene.

Publisert 28. oktober 2016 kl 12.08
Sist oppdatert 28. oktober 2016 kl 13.23
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen