* Kelly Slater slo Bede Durbidge i finalen i konkurransen på Lower Trestles i San Diego. Vi kommer tilbake med bilder video og mer etter hvert.

ASP touren med verdens beste surfere er inne i sin avslutningsdag på Lower Trestles i San Diego, California. Den unge sør afrikanske kometen, med utrolige aerials, Jordy Smith, har imponert stort i årets tour. Tour-lederen har kjørt svært imponerende i San Diego og ser farlig ut. Dane Reynolds er på hjemmebane i California og stilkjøreren har også surfet svært bra på Trestles. Kelly Slater er også en mann å holde øynene oppe for. Surflegenden surfer alltid bra og har vunnet konkurransen på Lower Trestles tre ganger siden 2005. Ikke minst er fjorårsvinner på Trestles, Mick Fanning, ivrig på å forsvare sin ASP-tour-tittel.

Det tetter seg til i toppen av ASP-touren nå; Hakk i hæl på unggutten Jordy Smith, følger rutinerte Kelly Slater. Taj Burrow følger bak Dane Reynolds som bare har surfet bedre og bedre utover sesongen. Trestles er konkurranse nummer seks av ti i den prestigetunge ASP-touren.

Se de avsluttende rundene av konkurransen i linken til høyre. Bildeserie fra gårsdagen finner du under.