Terje Håkonsen - intervjuer og nyheter

Terje Håkonsen er en norsk snowboardlegende som i flere tiår har dominert snowboard-verden, men han har også blitt kjent for sine sterke meninger.

Terje Håkonsen holdt lenge verdensrekorden for verdens høyeste snowboardhopp som han tok på The Arctic Challenge i 2007. 

Smått kontroversielle Håkonsen byttet i 2019 sponsor etter å kjørt for Oakley i tre tiår. Han har også vært i medias søkelys med en rekke spesielle uttalelser

Snowboarderen har også hatt en lengre kamp mot IOC i media etter at han boikotta OL. Se når Fri Flyt møtte ham på en brygge i Oslofjorden og fikk se ham på en hydrofoil

annonse
annonse
Kjører Terje Håkonsen fortsatt snowboard?

Terje Håkonsen er fremdeles en aktiv snowboarder, men han konkurrerer ikke aktivt - bortsett fra at han var med i Freeride World Tour i 2018. Terje Håkonsen har også flere segmenter i Field Productions-filmer som Supervention.

Hvilke sponsorer har Terje Håkonsen?

Terje Håkonsen kjører snowboard for Burton og Sweet. Etter å ha vært på Oakley nesten hele karrieren byttet han i 2019 til norske Sweet. Det skapte mye oppmerksomhet i snowboard-verden.

Hvilke kontroverser har Terje Håkonsen vært i?

Terje Håkonsen er frittalende, og har vært i flere diskusjoner - blant annet med Gerhard Heiberg om OL. Han fikk også mye negativ oppmerksomhet da han ytret seg etter at skikjører Gus Kenworthy stod frem som homofil. Dette har han siden beklaget.

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen