Refser Forbundet på twitter

Terje Håkonsen er kritisk til Snowboardforbundet - og debatterer OL med Bjørn Dæhlie.

Sist oppdatert 9. september 2014 kl 09.06

Terje Håkonsen er kritisk til Snowboardforbundet - og debatterer OL med Bjørn Dæhlie. 

 

I høst skal Stortinget bestemme om Oslo får gå videre med sin OL-søknad for 2022. Skal hovedstaden fortsette som kandidat trengs en statlig garanti på 35 milliarder kroner, og dette var temaet temaet i NRKs direktesendte debattprogram torsdag kveld. I panelet var blant andre Terje Håkonsen, som på høyden av sin karriere boikottet OL.

 

SE HELE DEBATTEN HER (Håkonsen dukker opp etter 45:35 ut i sendingen)

 

– OL er i prisippet en veldig god ide. Det er om sport og det er en folkefest, men IOC, slik det er i dag, har mistet idealene sine. Det handler om penger. Sporten er i bakgrunnen, sier snowboardlegenden i debattprogrammet.

 

Han forteller også historien om hvordan IOC stjal snowboard fra det internasjonale snowboardforbundet (ISF) og ga det til sine venner i FIS, da sporten i sin tid ble innlemmet i de olympiske leker.

På andre siden av debattbordet torsdag kveld stod Bjørn Dæhlie, som jobber for Oslo 2022, og fortalte om hvor bra OL er, og hvor stor suksess snowboard har vært for IOC de senere år.

 

Snowboardforbundet er en del av Norges idrettsforbund, en av de store pådriverne for et OL i Norge, og har vært vokale i sin kamp for Oslo 2022. Spesielt i sosiale medier har forbundet vært aktive i kampen for OL, hele 13 av deres 15 siste tweets handler om Ja til Oslo 2022. Dagen etter debattprogrammet konfronterte Terje Håkonsen Snowboardforbundet på twitter. Han ønsket et svar på hvorfor de støtter IOC og OL.

 

Se twitterdialogen under:

 

 

Hva mener du? Bør Snowboardforbundet jobbe for OL i Oslo?

Bør Snowboardforbundet jobbe for OL i Oslo? 

Publisert 8. september 2014 kl 17.26
Sist oppdatert 9. september 2014 kl 09.06
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen