– I media og på Twitter skrives det i dag at du bryter samarbeidet med Norges Snowboardforbund etter Håkonsens uttalelser. Kan du utdype det?

– Jeg har hatt stor glede av samarbeidet, og jeg tror jeg har kunnet hjelpe til. Når en person går kraftig ut mot meg, både i media og direkte – da har jeg ingen hensikt med å fortsette samarbeidet. Jeg har nok annet å drive med. 

– Snowboardpresident Cecilia Flatum sier dette er synd og at du har hjulpet dem mye. Kan du si noe om hvordan dere har samarbeidet til nå?

– Nei, det synes jeg hun kan si litt om. Jeg synes det er synd selv. Men det går en grense. Vi finner sikkert sammen igjen på et senere tidspunkt. Vi kommer til å holde kontakt. 

– Terje Håkonsen er en frittstående person og ikke en representant for Norges Snowboardforbund. Hvorfor bryter du samarbeidet med snowboarderne tvert?

– Han uttaler seg i media som om han er Mr. Snowboard, hvilket han sikkert har vært. En sånn løs kanon på dekk – som skyter vilt – det passer meg ikke å jobbe med. Det trenger jeg ikke nå.

Fri Flyt kommer tilbake med uttalelser fra Terje Håkonsen, som mener han aldri har gått hardt ut mot Heiberg personlig. 

Les også: Nyheter og reportasjer som omhandler Gerhard Heiberg

Les også: Fri Flyt har samlet alle nyheter, reportasjer, produktomtaler og tester om Sweet Protection.