– Har hatt fem dager på ski i år

Neste helg stiller Dennis Risvoll til start i verdenscupen. Men oppkjøring har ikke gått helt som planlagt.

Sist oppdatert 11. januar 2016 kl 17.20
SPONSOR: Dennis Risvoll kjører nå for Helly Hansen, og får dermed en viktig samarbeidspartner 2 uker før FWT starter. Foto: Planckfilm
SPONSOR: Dennis Risvoll kjører nå for Helly Hansen, og får dermed en viktig samarbeidspartner 2 uker før FWT starter. Foto: Planckfilm

– Det er lenge siden det har kilt så mye i magen som nå. Det har ikke vært kjempeføre i Norge, og jeg har ikke fått de skidagene jeg skulle ha hatt. Men formen og hodet er bra, så får vi se om skiformen også duger, sier Dennis Risvoll til Fri Flyt.

Mandag ble det kjent at Risvoll har skaffet seg en ny samarbeidspartner i Helly Hansen, i en avtale som strekker seg over tre år. Dermed får Freeride World Tour-vinneren en viktig støttespiller når sesongen sparkes i gang om under to uker.

– Det betyr ekstremt mye. Nå kan jeg for første gang på lenge slappe litt av å fokusere 100 prosent på skikjøringen. Det er også veldig artig at jeg kan få kjøre på samme team som Øystein Aasheim, Henrik Gangsø og Reine Barkered, sier FWT-kjøreren.

– Må få med hodet

23. januar starter verdenscupen i Andorra, og innen den tid håper frikjøreren med de saftige backflipene å få litt snø under føttene i Sogndal og på Lemonsjøen.

– Sist jeg snakket med deg sa du at du trengte én dag på å komme i form. Stemmer det?

– Ja, det gjelder egentlig bare å få tilbake skifølelsen når man har vært lenge uten. Det er mye som sitter i hodet, og har man det med seg går det bra. Jeg skulle gjerne hatt flere skidager i år, men det blir som det blir. Det blir nok bra dette, sier Risvoll.

– Mye tanker

Sammen med Kjersti Buaas skal de representere Norge i den internasjonale frikjøringscupen.

– Jeg gleder meg veldig. Det blir spennende, men det er mye følelser og tanker som går. Jeg klarer ikke helt å holde styr på det nå, men det føles bra. Nå må jeg prøve å roe det ned, og da bør det gå fint.

Utstyrsleverandøren selv er svært fornøyde med sin nye signering.

– Ved å samarbeide med noen av verdens beste skikjører og idrettsutøvere, som Dennis, får vi muligheten til å virkelige teste hva utstyret er godt for før det går ut til forbrukere, sier markedssjef i Helly Hansen, Erik Burbank.

Publisert 11. januar 2016 kl 14.57
Sist oppdatert 11. januar 2016 kl 17.20
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen