/ Folk

Får Dennis alaskatur?

Siste konkurranse i Freeride World Tour før flere av kjørerne siles ut går i Fieberbrunn onsdag – der Dennis Risvoll vant i fjor.

Sist oppdatert: 6. mars 2017 kl 12.10
SIGNATUR: Med to backflips gikk Dennis Risvoll til topps i Fieberbrunn i fjor. Onsdag får han ny mulighet til å ta seieren. Foto: Dom Daher
SIGNATUR: Med to backflips gikk Dennis Risvoll til topps i Fieberbrunn i fjor. Onsdag får han ny mulighet til å ta seieren. Foto: Dom Daher
Lesetid: 2 minutter

Mandag ble det bekreftet at konkurransen går onsdag, og etter denne runden er det kun de fjorten beste kjørerne i den eneste klassen med norsk deltagelse – ski, herrer – som får bli med videre. Foran onsdagens konkurranse ligger norske Denis Risvoll på 10. plass, og er avhengig av et nokså godt resultat for å få bli med til Alaska om to uker.

– Dette blir den tredje konkurransen i årets tour. De to første konkurransene, Chamonix og Andorra Vallnord, som begge blei holdt i Andorra, gikk ikke helt etter planen med 14. og 10. plass. Dermed er jeg sammenlagt ranket som nummer ti nå, men det kan fort forandre på seg siden bare to av tre konkurranser gjelder før uttaket til Alaska. Da kuttes feltet fra 26 til 14 kjørere. Så jeg trenger et bra run for å komme meg videre, skriver Dennis på bloggen sin.

FWT16_FIEBERBRUNN_MKNOLL_5305
FWT16_FIEBERBRUNN_MKNOLL_5305

VANT I FJOR: Dennis Risvoll på toppen av pallen i Fieberbrunn i 2016, foran franske Löic Collomb-Patton og tyske Felix Wiemers. Foto: Dom Daher 

Dennis vant konkurransen i Fieberbrunn i fjor (se runnet hans lenger ned), og det ble avgjørende for at han fikk bli med videre. Årets konkurranse ser du direkte her på friflyt.no på onsdag!

FWT topp tre sammenlagt før Fieberbrunn:

Ski, kvinner:

 1. Jacklyn Paaso (USA)

 2. Kylie Sivell (CAN)

 3. Arianna Tricomi (ITA)

Ski, herrer:

 1. Leo Slemett (FRA)

 2. Kristofer Turdell (SWE)

 3. Yann Rausis (SUI)

Snowboard, kvinner:

 1. Anne-Flore Marxer (SUI)

 2. Shannan Yates (USA)

 3. Marion Haerty (FRA)

Snowboard, herrer:

 1. Sammy Luebke (USA)

 2. Christoffer Granbom (SWE)

 3. Jonathan Penfield (USA)

Dennis Risvolls vinner-run fra 2016:

POV:

Publisert 6. mars 2017 kl 12.10
Sist oppdatert 6. mars 2017 kl 12.10
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen