Det andre stoppet i årets Freeride World Tour skulle opprinnelig gå fredag, men konkurransen ble så utsatt på ubestemt tid. Mandag formiddag ble det bekreftet at konkurransen kjøres på onsdag. Rennet er et av to som kjøres i Andorra, etter at Chamonix-rennet ble avlyst.

– Onsdag er den dagen det er meldt best vær. Det er jo helt gull om vi får kjørt et renn til her, sier Dennis Risvoll til Fri Flyt.

Den første ble kjørt i forrige uke. Der kjørte Dennis Risvoll, som er Norges eneste deltaker, en linje mer flere drop. Han endte til slutt på 10. plass. Risvoll har slitt med en brekt tå han pådro seg før det opprinnelige Chamonix-rennet.

– Det var forsåvidt et greit resultat med tanke på at jeg nettopp kasta krykkene. Det var ikke det verste, men heller ikke det beste.

– Var det sånn at du kjørte sikkert med tanke på poeng framover?

– Nei, det var det ikke. Jeg hadde vel egentlig ikke funnet noe spesielt den dagen. Da ble det som det ble ble. Ikke helt det store, men det er greit med litt poeng, sier Risvoll.

Konkurransen ble først avlyst fordi de ventet på mer snø, som skulle komme i helga. Den har ikke kommet, ifølge Risvoll. Det er også foreløpig uklart hvilken face som skal kjøres.

– Hvordan er tåa nå?

–  I dag var den ikke helt god. Den får litt slag av og til som ikke er helt bra. Så lenge jeg har den i skoa og lander midt på skia er det greit, men når jeg lander bakpå kjenner man det godt. Det gjør jeg. Men det går ganske greit, og har ikke vært et problem.

Han har benyttet dagene til å få kjørt ski - noe det ble lite av da han var ute med skaden.

– Jeg kjenner at jeg er litt mer sikker. Da kan man også kjøre litt hardere. Jeg håper det kan bidra til litt ekstra, sier Risvoll.

Amerikaneren Drew Tabke leder foreløpig serien, etter seieren i Andorra.