I lengre tid har Planckfilm fulgt Norges eneste Freeride World Tour-deltaker Dennis Risvoll. Det har resultert i en timelang dokumentar om 29-åringen fra Vågå. Nå er dokumentaren premiereklar på NRK, som har kjøpt rettighetene til filmen i Norge.

– Det er helt supert å endelig få vise den. Vi håper at filmen faller i smak for både skiinteresserte og andre, sier produsent Terez Hollo-Klausen til Fri Flyt.

Det er Hollo-Klausen som sammen med Håvard Hanasand og Magnus Strand i Planckfilm har jobbet mest med prosjektet. I filmen får vi følge Risvoll gjennom fjorårets verdenscup-sesong, som blant annet endte med seier i Fieberbrunn.

– Er det mye nerver i dag?

– Jeg hadde hatt mer nerver om jeg skulle fulgt Dennis med kamera. Men det er klart vi er spente på hvordan filmen tas i mot. Vi er godt fornøyd med både prosessen og sluttproduktet, sier Hollo-Klausen.

Filmen hadde førpremiere i Vågå i helga, men vises først mandag kveld på NRK3 klokken 22.55. Den vises også bli sendt i morgen, tirsdag klokken 20.25. Den er dessuten tilgjengelig på NRK Nett-TV.