/ Folk

Nå har Risvoll-dokumentaren NRK-premiere

Dennis Risvoll-dokumentaren "Heedless" vises på NRK mandag kveld.

Sist oppdatert: 27. februar 2017 kl 15.46
DOKUMENTARFILM: Dennis Risvolls verdenscupeventyr har blitt dokumentarfilm. Den skal vises på NRK mandag og tirsdag. Foto: Planckfilm
DOKUMENTARFILM: Dennis Risvolls verdenscupeventyr har blitt dokumentarfilm. Den skal vises på NRK mandag og tirsdag. Foto: Planckfilm
Lesetid: 1 minutter

I lengre tid har Planckfilm fulgt Norges eneste Freeride World Tour-deltaker Dennis Risvoll. Det har resultert i en timelang dokumentar om 29-åringen fra Vågå. Nå er dokumentaren premiereklar på NRK, som har kjøpt rettighetene til filmen i Norge.

– Det er helt supert å endelig få vise den. Vi håper at filmen faller i smak for både skiinteresserte og andre, sier produsent Terez Hollo-Klausen til Fri Flyt.

Det er Hollo-Klausen som sammen med Håvard Hanasand og Magnus Strand i Planckfilm har jobbet mest med prosjektet. I filmen får vi følge Risvoll gjennom fjorårets verdenscup-sesong, som blant annet endte med seier i Fieberbrunn.

– Er det mye nerver i dag?

– Jeg hadde hatt mer nerver om jeg skulle fulgt Dennis med kamera. Men det er klart vi er spente på hvordan filmen tas i mot. Vi er godt fornøyd med både prosessen og sluttproduktet, sier Hollo-Klausen.

Filmen hadde førpremiere i Vågå i helga, men vises først mandag kveld på NRK3 klokken 22.55. Den vises også bli sendt i morgen, tirsdag klokken 20.25. Den er dessuten tilgjengelig på NRK Nett-TV.

Publisert 27. februar 2017 kl 15.46
Sist oppdatert 27. februar 2017 kl 15.46
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen