Konkurransen i Chamonix ble avlyst på grunn av dårlige forhold, og flyttet til Andorra, hvor det da skal kjøres to konkurranser på få dager. Onsdag ettermiddag ble det klart at den første av de to, som altså blir Chamonix-konkurransen, kjøres torsdag klokken 11.00 lokal tid.

Der er Dennis Risvoll klar til start, som Norges eneste deltaker i årets verdenscup. Risvoll tryna både i Andorra og Chamonix i fjor, og er klar for revansj.

– Jeg er alltid klar for det. Det er en selvfølge. Jeg prøver aldri å gå på trynet, men samtidig ser jeg alltid an dagsformen i forhold til hvordan jeg kjører.

– Kan vi vente oss et show slik du ga med den gigantiske backflipen i Chamonix?

– Hehe, du får vente å se hva som kommer. Hvis formen er grei og ting tillater det kan det fort skje. Jeg skal ikke love noe, men man vet aldri. Jeg kjører jo alltid for å vinne. Er man gira blir ting fort litt større enn man har tenkt. Skiformen min er jo også litt usikker, sier Risvoll.

Like før avreise til Chamonix brakk Dennis tåa, og har gått på krykker. De ble droppet før avreise til Andorra, som han ankom tirsdag kveld.

– Den er på bedringens vei, og inne i støvla er den ikke så aller verst. Den er absolutt kjørbar, og den hemmer meg minimalt. Nå er det verre at jeg ikke har vært så mye på ski. Men jeg skal gjøre det beste ut av det.

Risvoll har brukt de tre siste dagene på ski i Alpene sammen med kameratene fra Vågå. De har vært gull verdt.

– De har både vært veldig fine, og viktige. 

Da Fri Flyt pratet med Risvoll onsdag formiddag var det kraftig vind og snøfall i Vallnord-Arcalís i Andorra. Tirsdag var det mildvær og regn, mens det torsdag er meldt fint vær.

– Av det jeg har sett ser forholdene greie ut. Det er mer snø enn i fjor. Så lenge været er bra spiller det ikke så stor rolle for meg hvordan føret er.

Konkurransene skal kjøres i to ulike facer. Ifølge Risvoll er det 2015-facen som ble brukt da Fieberbrunn ble avlyst som skal kjøres først

Følg med på friflyt.no i dagene fremover for direktesending og resulater.