/ Folk

Se video av Risvolls backflip-kræsj

Dennis Risvoll gikk for en gigantisk backflip - uten hell.

Sist oppdatert: 5. februar 2016 kl 10.44
KRÆSJA: Risvoll gikk stort, men bomma i Chamonix.
KRÆSJA: Risvoll gikk stort, men bomma i Chamonix.
Lesetid: 2 minutter

– Jeg tror vi må sjekke dette opp mot de største backflippene. Dette er svært! Det er derfor vi sier du må sjekke ut Dennis Risvoll når han kjører, ropte kommentatorene da Dennis Risvoll kjørte utfor sin første klippe.

Fikk du med deg forhåndssaken? Risvoll vil ha revansje

Se video av backflippen her (på tiden 1:12:51):

Dessverre klarte ikke Risvoll, som i sin andre stopp i verdenscupen virkelig gikk for å vinne, å lande. Dermed gjentok han det som skjedde i Andorra- da han også kræsjet i starten av runnet.

På forhånd fortalte Risvoll at facen i Chamonix er bratt og kort, med få elementer. Derfor ble han "nødt til å finne på noe morsomt"

Andorra-vinner Kristofer Turdell kræsja også på sin første store klippe i Chamonix, og rookien maktet dermed ikke å fortsette suksessen fra det første stoppet.

Det var til slutt Loic Collomb-Patton som vant, foran Logan Pehota og Fabio Studer. Risvoll havnet på 25. plass. Heller ikke Kjersti Buaas lyktes i Chamonix, og havnet på 7. plass.

De første stoppene i FWT bestemmer om man kvalifiserer seg til Alaska. Det er to av tre konkurranser som gjelder, og Risvoll, som har bommet i to konkurranser, har en stor oppgave foran seg.

Publisert 5. februar 2016 kl 10.41
Sist oppdatert 5. februar 2016 kl 10.44
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen