– Jeg tror vi må sjekke dette opp mot de største backflippene. Dette er svært! Det er derfor vi sier du må sjekke ut Dennis Risvoll når han kjører, ropte kommentatorene da Dennis Risvoll kjørte utfor sin første klippe.

Fikk du med deg forhåndssaken? Risvoll vil ha revansje

Se video av backflippen her (på tiden 1:12:51):

Dessverre klarte ikke Risvoll, som i sin andre stopp i verdenscupen virkelig gikk for å vinne, å lande. Dermed gjentok han det som skjedde i Andorra- da han også kræsjet i starten av runnet.

På forhånd fortalte Risvoll at facen i Chamonix er bratt og kort, med få elementer. Derfor ble han "nødt til å finne på noe morsomt"

Andorra-vinner Kristofer Turdell kræsja også på sin første store klippe i Chamonix, og rookien maktet dermed ikke å fortsette suksessen fra det første stoppet.

Det var til slutt Loic Collomb-Patton som vant, foran Logan Pehota og Fabio Studer. Risvoll havnet på 25. plass. Heller ikke Kjersti Buaas lyktes i Chamonix, og havnet på 7. plass.

De første stoppene i FWT bestemmer om man kvalifiserer seg til Alaska. Det er to av tre konkurranser som gjelder, og Risvoll, som har bommet i to konkurranser, har en stor oppgave foran seg.