/ Folk

Dennis´ nye skisponsor

Dennis Risvoll skifter skisponsor foran sin første FWT-sesong, og promodell er på trappene.

Sist oppdatert: 8. oktober 2015 kl 14.17
MYE NYTT: Til vinteren blir han Norges eneste mannlige kjører i Freeride World Tour (FWT), og da har Dennis Risvoll ski fra sin nye sponsor On3p på beina. Foto: Martin Innerdal Dalen
MYE NYTT: Til vinteren blir han Norges eneste mannlige kjører i Freeride World Tour (FWT), og da har Dennis Risvoll ski fra sin nye sponsor On3p på beina. Foto: Martin Innerdal Dalen

Risvoll er i ferd med å signere kontrakt med det amerikanske skimerket On3p, og ifølge importør Jørgen Strømqvist skal Risvoll bli merkets frontfigur med egen promodell neste sesong.

– Vi har ikke snakka så mye om dette med promodell ennå, men det er selvsagt veldig artig hvis vi får det til. Det blir spennende, sier Dennis til Fri Flyt.

Han har ennå ikke prøvd skiene, men kommende sesong kommer modellen Wrenegade til å bli konkurranseverktøyet hans, og Billy Goat blir skia for de lekne pudderdagene.

– Wrenegade har litt flat tail, grei svngradius og er ikke blant de bredeste. Jeg foretrekker ski uten baktupp i konkurransen, får litt mer ski å kjøre på da, sier Risvoll.

On3p hører hjemme i Oregon i det nedsnødde nordvestlige hjørnet av USA, hvor alle skiene lages. Risvoll har allerede fått komme med input på design og fleks.

– Foreløpig har jeg bare klådd på skiene, men de virker veldig bra, og førsteinntrykket er topp. Det er enkelt å jobbe med On3p, det er bare å si fra hva en vil ha gjort, så skjer det, sier han.

Tidligere var Norges for tiden eneste Freeride World Tour-kjører sponset av Whitedot, før han signerte med norske Stereo skis for tre år siden.

– Jeg hadde en veldig fin tid sammen med Jens Martin (Johnsrud, Stereo-gründer, journ. anm.) på Stereo, og vil gjerne benytte muligheten til å takke han for god backing og bra samarbeid, sier Dennis Risvoll.

I tillegg til Risvoll, som får internasjonal avtale med  On3p, har nordfjordingen Martin Leite Gilleshammer signert sponsoravtale med skimerket.

Les mer om On3ps satsing i Norge i Fri Flyt Skiguide som kommer til abonnentene denne uka, og i butikken neste uke. Bli abonnent, så får du bladet først du også!

TMM_2941
TMM_2941

NY SPONS: Martin Leite Gilleshammer er også sponsa av On3p, som satser på det norske markedet denne sesongen. Foto: Tore Meirik

Publisert 8. oktober 2015 kl 14.17
Sist oppdatert 8. oktober 2015 kl 14.17
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen