Løsningen jeg har funnet er at man må henge mer i parken!

Jeg har alltid vært av det slaget som helst vil ha storfjell med pudder, men innser at når man har satt kids til verden, kan man ikke tenke bare på seg selv.

Derfor er parken perfekt! De som vil hoppe gjør det, de som er for små/ikke tørr, kruser nedover mellom hoppene, foreldrene står ved siden av med klump i halsen, ja kort oppsummert; Her får man alt!!! Det at noen foreldre ikke har lyst å "kaste bort tiden sin" i parken må jo skyldes at de ikke har gøts nok til å hoppe ;-) for der er det utfordringer nok!! Ser selv at jeg er langt fra noen X-games deltaker, men det lille jeg har hoppet har hjulpet meg til å bli tøffere når jeg endelig står på toppen av fjellet med masse nysnø og noen små klipper i vente :-D

VOKSENTUR: Det blir færre pudderdager for pudder_dude i Zermatt (bildet) nå når han har fått barn, og da er det enda viktigere å lære seg å sette pris på parkkjøring.

Og så er det en fenomenal unnskyldning for å komme seg på ski!

Bonus: Det å se den utrolige progresjonen til disse små bajasene, det er nesten like bra som å pumpe pudder!

Så, av mine rundt 50 skidager i forrige sesong var mer enn halvparten sammen med kidsa mine.

Har man i tillegg litt for masse tid til overs, kan disse turene lett kombineres med filming. Inkluder gjerne kidsa i planlegging av hvordan filmen skal bli og bruk mye tid på redigering, da blir resultatet best. 

Jeg dro til Åre med mellomstemann på 8 år og gjorde akkurat dette. Her er resultatet: