Tidligere Surfrider Foundation Norge bryter ut og blir til NOW - Nordic Ocean Watch. Med det kan vi fokusere fullt på de utfordringene som er størst her hjemme og sørge for at alle midler vi får inn går videre til tiltak for å ta vare på havet

Vi vil gjerne ha med deg på markeringen når vi går inn i NOW-tiden. Torsdag 7.mai inviterer vi til hangout i Leiligheten, Rockefeller sin penthouse, kl 19.00. Her vil Simen Knudsen (styreleder i NOW) si noen ord om den nye organisasjonen, før vi setter igang en "Art Battle". 

ART BATTLE

Her får en liten gjeng med dyktige kunstnere to timer på seg til å dekorere et blankt lerret mens publikum henger ut rundtom, forteller røverhistorier, og sprer gode vibber. Bildene auksjoneres bort etterpå, så her kan man være heldig å få med seg et fint bilde. Det vil også stå et blankt lerret oppe som alle kan bidra med å dekorere. 

Vi i NOW håper på å se en stor gjeng med mennesker på torsdag (surfere, kitere, padlere, beach bodies, etc.) som ønsker å være med å ta vare på havet sammen med oss. 
Det vil selvfølgelig også være noe annen giveaways til heldige sjeler. Men hva det er blir en overraskelse.

#tavaha 
#plukkanopp