/ Blogg

Lanseringsfest, HangOut og Art Battle

Endelig har vi blitt en selvstendig miljøorganisasjon for surfere i Norge, og alle andre som bryr seg om havet.

Sist oppdatert 4. mai 2015 kl 17.58

Tidligere Surfrider Foundation Norge bryter ut og blir til NOW - Nordic Ocean Watch. Med det kan vi fokusere fullt på de utfordringene som er størst her hjemme og sørge for at alle midler vi får inn går videre til tiltak for å ta vare på havet

Vi vil gjerne ha med deg på markeringen når vi går inn i NOW-tiden. Torsdag 7.mai inviterer vi til hangout i Leiligheten, Rockefeller sin penthouse, kl 19.00. Her vil Simen Knudsen (styreleder i NOW) si noen ord om den nye organisasjonen, før vi setter igang en "Art Battle". 

ART BATTLE

Her får en liten gjeng med dyktige kunstnere to timer på seg til å dekorere et blankt lerret mens publikum henger ut rundtom, forteller røverhistorier, og sprer gode vibber. Bildene auksjoneres bort etterpå, så her kan man være heldig å få med seg et fint bilde. Det vil også stå et blankt lerret oppe som alle kan bidra med å dekorere. 

Vi i NOW håper på å se en stor gjeng med mennesker på torsdag (surfere, kitere, padlere, beach bodies, etc.) som ønsker å være med å ta vare på havet sammen med oss. 
Det vil selvfølgelig også være noe annen giveaways til heldige sjeler. Men hva det er blir en overraskelse.

#tavaha 
#plukkanopp

Publisert 4. mai 2015 kl 17.58
Sist oppdatert 4. mai 2015 kl 17.58
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen