/ Blogg

Drømmene mine

Det er viktig å drømme stort, og det er ikke noe vi synes er vanskelig. Vi har store drømmer innenfor skikarrierene våre.

Sist oppdatert: 18. oktober 2015 kl 20.14

Av Hedda:
Når jeg er ferdig på videregående har jeg flere ting jeg har lyst til å gjøre før jeg studerer videre. En av tingene er at jeg har lyst til å starte på en folkehøyskole i Lofoten, på en linje som heter ski og surf. Det må være den perfekte linja for meg. Både surfe i krystallklart vann og stå på ski på Norges flotteste fjell hele året. Da kommer jeg rett inn i det perfekte miljøet som jeg passer i og sammen med de samme menneskene. Skimennesker og surfemennesker. De som er glade i friluftsliv og ekstremsport. Det er det ikke så mange av de ungdommene i dag på vanlig videregående. Det året vil være et år med masse morro der jeg liker meg mest, ute i aktivitet i frisk luft. Perfekt.

En annen ting jeg har lyst til er å dra på heliskiing i Canada. Det ser så deilig ut. Jeg kan nesten ikke forestille meg det engang. Kjøre run etter run med urørt pudder som spruter opp i ansiketet og se at helikopteret står og venter på oss når vi kommer ned. Hvis jeg noen gang får muligheten til å dra på heliskiing, vil jeg sikkert bli så glad at jeg jubler og gråter på samme tid. Denne drømmen er noe jeg kommer til å gjøre alt for at skal gå i oppfyllelse.

Den tredje tingen er at jeg har lyst til er å bo en sesong i Chamonix. Det er drømmen. Jeg var der i påskeferien i fjor sammen men mamma og pappa og jeg skal helt klart reise tilbake. Det er en ting som er sikkert. Når jeg var der var det til og med så mye snø at de måtte stenge hovedanlegget. Tenk det! Vi måtte dra til et mindre skisenter hvor bare noen få av heisene var oppe. Å dra og bo en sesong der hadde vært fantastisk. Jeg hører om flere som bor eller har bodd en sesong i Chamonix og jeg kjenner litt på misunnelsen. Pappa bodde hele to sesonger i Chamonix og jeg har virkelig lyst til å følge hans fotspor. Han bodde nemlig der og spilte inn skifilmer. En siste ting som jeg har veldig lyst til og som hadde vært utrolig kult, er å få lov til å være med i en skifilm og være på en profesjonell skifotografering. Det står høyt på ønskelista. Å kunne sitte i kinosalen med popcorn på fanget og se seg selv gjøre det man elsker mest av alt. Eller å dra på butikken og se seg selv på hylla på forsiden av friflyt.

Som dere skjønner drømmer jeg stort, men det er bare å starte å spare og følge drømmene.

Les mer på hovedbloggen vår!: 
http://rombergjentene.playblogg.no/

Publisert 18. oktober 2015 kl 20.14
Sist oppdatert 18. oktober 2015 kl 20.14
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen