/ Blogg

Chamonix 2015

Etter at kjæresten tok med seg begge bikjene og flytta ut er det bare en ting som har stått i hodet på meg. Jeg må på ski!

Sist oppdatert 26. september 2014 kl 21.37

Før jeg møtte min nåværende ex lekte jeg med tanken om en sesong i Canada, USA eller alpene. permanent flytting var også en mulighet, men da vi møttes slo jeg det fra meg til fordel for potensiell familielykke og hytte på fjellet. Nå har ideen kommet tilbake og slått ut i full blomst. Jeg må på ski og jeg må til frikjøringens vugge Chamonix Mont Blanc! Mye av skylden (eller takken) for denne, noe plutselige, avgjørelsen legger jeg på siste utgaven av FriFlyt.

I dag bad jeg om permisjon fra jobben. I første omgang for januar måned, under påskudd av at jeg kom til å trenge å komme meg etter brudelt og salg av vår felles bolig. Jeg forlot samtalen uten endelig svar. I morgen skal jeg finne meg et sted å bo i Cham. jeg lar meg ikke stoppe av sånne småting.

Skiene er klare og barmarkstreningen har vært bra i sommer. Det er deilig å ha noe å glede seg til.

Om noen har råd som kan få meg på (rett) vei mot og i Chamonix, er jeg svært mottakelig. 

Fortsettelse følger.

Stian

Insta: @stianfrageilo

Publisert 26. september 2014 kl 21.37
Sist oppdatert 26. september 2014 kl 21.37
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen