Det blir stadig tydeligere at Sogndal med rak rygg kan kalle seg frikjøringshovedstaden i Norge. Sjekk ut vår anleggsguide for Sogn skisenter her!

Her nyter de godt av litt kaldere klima enn sine konkurrerende kandidater, kombinert med mye hvit nedbør og fantastiske fjell. Her har pudderfolket to gode alternativer med heisbasert løssnø. Skipatruljen valgte seg varianten i Luster, og svingte dermed rett til høyre etter broa før Sogndal. Det viste seg å bli to heidundranes dager i sol og deilig villsnø. 

Annonse

Ikke alt for langt å kjøre er det ei heller for hverken de som kommer vest eller østfra. Enda kortere selvfølgelig om du bor i Sogn. Sånn som Skipatruljens lokale kjentmann for anledningen, Lars Tore Lesteberg. 

I denne episoden har programleder Bård Gundersen tatt med seg Thomas Lien (kjent fra «Flaskepost fra Stillehavet») og amerikaneren Steve Blank. Litt uti filmen dukker dessuten lege Elisabeth Holmboe Eggen og skipatruljegutta Odin Schei og Vegard Sviggum (den andre skipatruljen)

SKIPATRULJEN

I denne sesongen av Skipatruljen reiser Fri Flyt med programleder Bård Gundersen til en rekke skisentre for å sjekke tilstanden. Først ut var Andermatt og Engelberg. Hjemme i Norge har Skipatruljen besøkt Voss Resort og Sogn Skisenter. På ønskelista står fortsatt Jølster. 

Her finner du alle sakene Fri Flyt har laget fra Sogn skisenter i Sogndal.