– Til tross for minimalt med kuldegrader og natursnø har vi har fikset til noen preppebredder i Tårnbakken og en bakke i Familieområdet. Det vil si at vi kjører heisene Tryvann Ekspress, Tårn 2 og 3 stykk ski-band, skriver Skimore Oslo i et nyhetsbrev til sesongkortholdere.

Det har vært en svært mild start på vinteren, og særlig mildt har det vært i hovedstaden. Men skianlegget på Tryvann i Oslo vest er nå altså klare til å åpne de første skibakkene. Den siste tiden har det også snødd godt i høyden i Oslo.

Da Fri Flyt snakket med daglig leder i Oslo Vinterpark, Espen Bengston, i starten av desember fortalte han at de trengte tre døgn med kuldegrader for å kunne åpne.

– Også trenger vi en fem døgn med god kulde for å få åpnet en bakke i Wyller-området, fortalte han til Fri Flyt.

Skianlegget holder åpent fra klokken 09.00-21.00 i ukedagene, og stenger klokken 17.00 i helgedagene.

Skianlegget er normalt svært godt besøkt, særlig på de mest populære tidspunktene. De opplyser at skianlegget kan bli delvis stengt dersom det blir mye trykk.

PS: Skimore Oslo altså det nye navnet til skianleggene Drammen, Oslo og Kongsberg. Det er altså det samme som tidligere Oslo Vinterpark. 

Oslo Skisenter på Grefsenkollen har ikke annonsert noen åpningsdato enda. Her kan du lese alle våre andre saker fra Oslo vinterpark.