"Railjam" er en ganske uhøytidelig form for konkurranse i freeski og snowboard, der kjørerne går opp og ned og kjører så mye de rekker innenfor en tidsramme.

– Jeg håper vi får se ekte jibbekultur! Det er et kulturevent, fortalte ansvarlig for eventet Bendik Øye før konkurransen startet.

Line Norge arrangerte railjammen i samarbeid med Tryvann/Skimore Oslo. Gutta i Line Traveling Circus, som er kjent for å reise verden rundt og lage YouTube-serier der de gjør kreative triks, var også til stede.

Gutta fra Line skal være i Norge i noen uker fremover, der de også kommer til å reise på ulike arrangementer som skjer på slutten av sesongen.

– Det er gøy å være i Norge og det er kult å se så mange gira og flinke skikjørere på et sted, fortalte Andy Parry fra Traveling Circus til Fri Flyt.

Line Traveling Circus railjam I Tryvann, mange folk.
FOLKSOMT: Både nye og gamle jibbere møtte opp for å kjøre med gutta fra Line Traveling Circus. Foto: Fredrik Ouren Jostad

Det var skyhøyt nivå under konkurransen, og deltagerne imponerte gutta i Line med fete triks.

Hovedpremien var ett par limited edition Line ski med Traveling Circus design. Isak Lorenzo som kommer fra Tromsø og går på NTG Lillehammer leverte imponerende triks og ble den stolte eier av de eksklusive skiene.

EKSKLUSIVT: Isak Lorenzo med sine nye ski fra Line Traveling Circus. Foto: Fredrik Ouren Jostad
EKSKLUSIVT: Isak Lorenzo med sine nye ski fra Line Traveling Circus. Foto: Fredrik Ouren Jostad