Nå er Gråkallparken i Trondheim åpen med over 40 elementer

Den har blitt beskrevet som Norges artigste parkheis. Nå har den åpnet for sesongen med 42 elementer ute.

Sist oppdatert 17. desember 2019 kl 11.03
SESONGÅPNET: Nå har Gråkallparken åpnet for sesongen. Foto: Sigurd Vaagland
SESONGÅPNET: Nå har Gråkallparken åpnet for sesongen. Foto: Sigurd Vaagland

Gråkallparken i Trondheim åpnet lørdag for sesongen, og har allerede rukket å plassere ut over 40 elementer ute. Det dugnadsdrevne skianlegget drøye 20 minutter fra sentrum av trønderhovedstaden har dermed fått en svært god start på sesongen.

– Det er fine snømengder til desember å være, noe som gjorde byggeprosessen veldig gøy og hakket enklere enn det pleier å være. Vi åpner aldri bakken uten rails, men med gode byggeforhold ballet det i år på seg og vi åpnet med en av de beste parkene vi har bygd så langt - i alle fall desember å være, sier Stian Karlsen, som driver parken sammen med Mats Møllerup Larsen.

Stian Karlsen i Gråkallparken
ÅPNET FOR SESONGEN: Stian Karlsen og Mats Møllerup Larsen har åpnet Gråkallparken for sesongen. Foto: Sigurd Vaagland

Det er også noen nyheter i parken foran sesongen.

Vi har rett over 40 elementer ute i parken nå, så det er ganske tettpakka og veldig gøy. Nytt for året er PVC-heaven som også åpnet i helga. PVC-heaven er enkelt og greit det det høres ut som, her vil vi gjennom hele sesongen kjøre 'plastpark' med koselige plastrør og annet gøy for alle. Vi herma også etter Trollhaugen (nok en gang) og satte vår lengste rail nederst ved heisen for ekstra show, det har funka bra og vi har sett mye drøye triks gå ned allerede, sier Karlsen.

En dag i parken koster 150 kroner (100 hvis du er under 12 år gammel), eller 100 kroner for et kveldskort. Parken holder åpent torsdag og fredag denne uka fra klokka 17:30, også stort sett hele jula og romjula med noen unntak. 

Se bilder fra sesongåpninga av parken her:

Publisert 17. desember 2019 kl 10.59
Sist oppdatert 17. desember 2019 kl 11.03
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen