Infomøte om Gråkallen

Det er store planer for Gråkallen Vinterpark utenfor Trondheim, og i kveld inviteres det til infomøte på Skistua.

Sist oppdatert: 10. april 2013 kl 10.13
GRÅKALLEN VINTERPARK: Her planlegges både oppgradert skisenter og sykkelpark.
GRÅKALLEN VINTERPARK: Her planlegges både oppgradert skisenter og sykkelpark.
Lesetid: 1 minutter

Planene for både et ordentlig alpinanlegg + sykkelpark om sommeren har vakt stort engasjement i Trondheim, og diskusjonene har gått flittig mellom de som mener skikjøring er en fin ting å drive med, og de som mener det blir bråk og ståk av å lage skisenter like ved byen. Men nå ser det ut til å være politisk flertall for å tillate utbygginga av Gråkallen. 

– Vi er nå i en prosess der reguleringsplanen ferdigstilles og skal på offentlig høring hos de ulike etatene. Slik det ser ut nå så har vi stort politisk flertall og reguleringsplan åpner for utbygging som tidligere beskrevet med skipark og sykkelpark. Realisering av prosjektet krever både støtte fra kommune og private investorer så det er nok der det meste av arbeidet fremover ligger, sier den gamle frikjøringshelten Erik Aalde, som er en av pådriverne i prosessen. 

I kveld klokken 18.00 inviterer Trondhjems Skiklub til informasjonmøte på Skistua, og alle som er interessert i planene for Gråkallen oppfordres til å møte.

Mer info finner du her!

Publisert 10. april 2013 kl 10.13
Sist oppdatert 10. april 2013 kl 10.13
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen