– Det er en edit med telefonklipp folk har filma av meg de to siste åra. Litt heisshredding, litt Storfjell, og litt park. Jeg har lagd sangen selv, og jeg lagde den spesifikt til denne editen så hvis noen syns den passer dårlig så tar jeg det veldig personlig, sier Trygg Lindkjølen.

Denne uken publiserte han altså en edit med klipp, utelukkende filmet med mobil, fra de siste to årene. Lindkjølen forteller også at han fikk kjørt mye ski, og surfet, denne våren, til tross for at landet ble rammet av koronakrisen.

– Jeg hadde jo på en måte flaks, jeg bodde i Sykkylven midt på Sunnmøre når Covid-19 inntraff, så vi ble egentlig bare der og hadde masse fine dager i fjellet og kort vei til surf. I sommer har jeg jobbet med å bygge sykkelstier på Høgevarde, helt sør i Hallingdal.

Han sier han ikke har merket viruset så mye personlig.

– Siden jeg uansett har vært ganske langt vekk fra folk flest under hele pandemien har jeg ikke kjent så mye på det som de fleste. Er forøvrig ferdig på Høgevarde nå om en måneds tid, og er på utkikk etter jobb i november og desember, så hvis det er noen som trenger litt arbeidskraft på senhøsten er det bare å rope ut, sier Lindkjølen.

– Hva er planene til vinteren?

– Jeg har kjøpt meg en sånn stor VW transporter som jeg skal lage bobil av, så tenkte jeg å rulle rundt i den og ikke ha noen base i vinter. Tenker helst noen måneder i Alpene.