Johanne Killi følger etter sin landslagskamerat Sebastian Schjerve, og har begynt å dokumentere livet sitt gjennom en vlog på Youtube. Det er Torp & co som står for produksjonen, som også følger opp Killi etter skaden hun pådro seg.

Det var under practice rett før finalen i verdenscupen i Kreischberg i Østerrike tidligere i år at Killi hadde svært uflaks/ble offer for en tabbe av arrangøren, da en funksjonær plutselig var i landingsområdet. Det gjorde at Killi måtte stoppe lenge før hun hadde tenkt. Hun vred kneet, og røk det indre lettbånet.

Hun har nå operert, og er i opptrening.

– Det går egentlig veldig fint! Får bra oppfølging på Olympiatoppen og er der mandag-fredag. Har merket en del fremgang i det siste, så det er motiverende, sier Johanne Killi til Fri Flyt.

Johanne Killi skade
OPPTRENING: Johanne Killi trener seg nå opp etter skaden. Foto: Magnus Midttun

Killi håper hun er tilbake på ski i mai.

– De sier 3-4 måneder fra operasjonen. Men er veldig varierende, også kommer det an på hvordan det går fremover. Så håper jeg får prøvd skia igjen i mai, sier Killi.

Killi har syv medaljer i X Games, men mistet altså årets konkurranse på grunn av skaden.

– Hva får vi se i vlogen fremover?

– Jeg vil gjerne vise hele livet mitt, alt jeg gjør. Også er det for å vise hvordan livet til en freeskiutøver er, og for at folk skal bli bedre kjent med meg og idretten

Killis vlog har allerede gått i to episoder. De to første episodene ser du her: